Tuinontwerp

Een tuin die bij je past, daar gaan we voor! Het ontwerpen van een tuin is iets persoonlijks. We vertalen jouw wensen naar een uniek tuinontwerp. Een doordacht ontwerp voor een harmonieuze tuin, geheel afgestemd op jouw wensen, budget en mogelijkheden die je tuin biedt.

Tuinaanleg & tuinrenovatie

De veelzijdigheid die wij leveren wordt tijdens de tuinaanleg kenbaar gemaakt. Wij beschikken over een breed netwerk en verschillende machines zoals kleine kranen en een shovel. Deze machines vergemakkelijken niet alleen het werk, maar het grondwerk en dergelijke kan hierdoor ook sneller worden uitgevoerd.

Tuinonderhoud

Hoveniersbedrijf Cees Spies verzorgt tuinonderhoud op maat. Het is dus naar eigen wens en (tuin)behoefte in te vullen. Ook voor eenmalig onderhoud.

FeelGood Garden: de tuin in balans

Voel je goed in je eigen tuin. Een omgeving waar jij je voortaan kunt opladen, genieten van de rust, maar ook van gezellig samenzijn. Een FeelGood Garden is een energetische tuin waarin er een evenwicht is tussen mensen, dieren, planten en mineralen. Je gevoel staat hierbij centraal. In een ideale omgeving heb je effectieve en creatieve ideeën, kun je je langdurig concentreren en voel jij je gezond en positief. Laat je tuin hier aan bijdragen.

Bedrijfstuin

Een verzorgde bedrijfstuin en terrein is het visitekaartje van je bedrijf. Maar belangrijker nog, het is de plek waar jij en het personeel zich voornamelijk bevinden. Een tuin draagt bij aan meer rust, vitaliteit en creativiteit.

Klein graaf- en shovelwerk

Wij zetten onze machines regelmatig in voor diverse graafwerkzaamheden. Een fundering of een sleuf voor leidingen en riolering is hierdoor snel geregeld.


Geniet van een tuin die bij je past.
Wij staan voor je klaar.

Van heerlijk tot rust komen in een groene, gezonde omgeving tot gezellig barbecueën met vrienden en familie in de zon. Naast het gegeven dat een tuin gezond en praktisch is, is het ook nog eens ontzettend mooi. Met liefde voor het vak en met de vereiste kennis en vaardigheden, worden alle mogelijke soorten en stijlen tuinen aangelegd. Daarbij wordt bewust gekozen voor duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Een tuin is iets persoonlijks, dat verdient de aandacht.

Laten we samen iets moois opbouwen.