Bedrijfstuin: het visitekaartje en nog veel meer

Een verzorgde bedrijfstuin en terrein is het visitekaartje van je bedrijf. Maar belangrijker nog, het is de plek waar jij en het personeel zich voornamelijk bevinden. Een tuin kan zorgen voor meer rust in ons dagelijks leven en brengt daarmee vitaliteit en creativiteit.

Hoveniersbedrijf Cees Spies biedt ook bedrijven een totaalpakket:
Ontwerp en aanleg van de bedrijfstuin en/of (parkeer)terrein
Onderhoud

Een groen welkom

Bij het ontwerpen wordt met verschillende situaties rekening gehouden voor zowel, personeel als bezoekers. Het terrein is een verlengstuk van het bedrijf en biedt verschillende mogelijkheden als: visitekaartje, verlengstuk van de bedrijfsruimte en de bevordering van de vitaliteit van het personeel.

Heb je ruimte voor een eigen parkeerterrein? Dan is het belangrijk dat je bezoekers zo gemakkelijk mogelijk kunnen parkeren. Het eerste ontvangstmoment mag zonder irritatie verlopen.

Tuin en personeel vitaal met FeelGood Garden

De tuin is een omgeving waar jij je voortaan kunt opladen, genieten van de rust, maar ook van gezellig samenzijn. In een ideale omgeving heb je effectieve en creatieve ideeën, kun je langdurig concentreren en voel jij je gezond en positief. Laat de tuin hier aan bijdragen.

Bijdrage van een goede tuin

Rust
De pauze doorbrengen in een prachtige tuin kan ook rust bieden. Je stapt naar buiten en je bevindt je in een ruimtelijke, groene omgeving. Even weg van de zorgen, zodat jij je kunt ontladen en weer kan opladen voor het volgende moment.

Inspiratiebron
Gebruik de natuur als inspiratiebron. De verschillende kleuren, materialen, vormen en ook de rust kunnen de creativiteit verhogen.

In beweging
Is er veel ruimte om het pand? Er is een sterk verband tussen bewegen en vitaliteit. Creëer natuurlijke bewegingsruimte, zoals aangelegde wandelpaden met een goede balans tussen groen, water, metaal en steen.

Verlengstuk van het kantoor
Schijnt de zon? Maak hier gebruik van. Creëer buiten vergader- en/of gespreksruimtes.
Dagelijks bevinden wij ons veel tussen vier muren. Zonlicht is een natuurlijke bron voor vitamine D en is volgens huidige onderzoeken belangrijk ter ondersteuning van verschillende processen in het lichaam, zoals voor de botstofwisseling, spierfunctie, immuunsysteem, maar ook de hersenfunctie.