FeelGood Garden: de tuin in balans

Voel je goed in je eigen tuin. Een omgeving waar jij je voortaan kunt opladen, genieten van de rust, maar ook van gezellig samenzijn. Een FeelGood Garden is een energetische tuin waarin er een evenwicht is tussen mensen, dieren, planten en mineralen. Je gevoel staat hierbij centraal. In een ideale omgeving heb je effectieve en creatieve ideeën, kun je je langdurig concentreren en voel jij je gezond en positief. Laat je tuin hier aan bijdragen.

Alles met gevoel

Het ontwerpen van een energetische tuin is een gevoelskwestie. Een FeelGood Garden begint daarom met goed luisteren. We luisteren naar de wensen van de bewoners én de wensen van de omgeving. Wij weten hoe we harmonie kunnen scheppen om tot een uitgebalanceerd tuinontwerp te komen. Alles heeft een functie. Er wordt rekening gehouden met de juiste vormen, beplanting, verlichting, duurzame materialen en FeelGood-elementen. Voorbeelden van elementen zijn vloeiende vormen, bepaalde steensoort, spiegelglad water en de natuurlijke stroming van water. Zo ontstaat een tuin die goed voelt, goed groeit en waarin je optimaal kunt genieten.

FeelGood Garden, Hoveniersbedrijf Cees Spies

Feng shui
Laat de energie stromen

Bij de aanleg van een FeelGood Garden wordt onder andere feng shui toegepast. Feng shui is een methode die ervoor zorgt dat energie wordt teruggebracht op plaatsen waar dit ontbreekt. Alles wordt op elkaar afgestemd. Denk hierbij aan de verschillende elementen water, vuur, aarde en metaal. Een goede harmonie geeft rust en balans, waardoor jij je prettig voelt in de tuin.


Licentie FeelGood Garden
Hoveniersbedrijf Cees Spies beschikt over de licentie ‘FeelGood Garden’.